Thuiszorg

Diensten Thuiszorg

Begeleiding:

Suprème Thuiszorg biedt begeleiding aan cliënten van alle leeftijden, als sprake is van dementie, autisme. U kunt hierbij denken aan hulp met boodschappen, naar het ziekenhuis met een professioneel zorgverlener die met u meedenkt, activiteiten om de mantelzorg te ontlasten, oppas aan huis en nog veel meer.

Persoonlijke Verzorging:

Ook bieden wij verzorging aan ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking zoals wassen, aankleden en sommige medische handelingen. Ook hierbij kunt u het contactformulier op de pagina “Contact” gebruiken om uw zorgvraag in te vullen. Mocht het zo zijn dat wij de door u gevraagde zorg niet kunnen bieden, dan werken wij samen met andere zorgverleners die dezelfde visie hebben. Wij kunnen u dus altijd helpen om een passende zorgverlener te vinden.

Verpleging

Bij verpleging kunt u denken aan bijvoorbeeld medicatie toedienen, ook via injectie, stomazorg,wondzorg. We geven advies binnen onze kundigheid/bevoegdheid. We onderhouden contact met huisarts en specialisten.

Zorgaanvragen

Zodra u de keuze heeft gemaakt om zorg af te nemen bij Suprème Thuiszorg wordt met u een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprek is kosteloos en zonder verdere verplichting.

Wij kunnen u ook helpen met de hele papieren rompslomp rond de zorgvraag. Wij hebben ruime ervaring in het aanvragen van een PGB-budget en andere wettelijk geregelde zorg. Supreme Thuiszorg is een van de eerste zelfstandig zorgverleners zonder personeel (ZZP) die deze zorg mogen leveren. Samen met u en/of uw mantelzorger wordt een dossier aangemaakt met een zorgplan.